Libertatea este privilegiul de a ne elibera de lucrurile care nu ne plac, pentru a deveni robii lucrurilor care ne plac.

duminică, 27 iunie 2010

RICOH & ZENIT


7 comentarii:

Donca spunea...

nu ma pricep deloc la aparate de fotografiat. eu fac poze cu un aparat modest: FinePix S5800 productie Fujifilm si as dori unul mai performant, dar habar nu am care-i mai bun! sunt amatoare nu profesionista!

personaggio2 spunea...

Astea sunt aparate vechi pe film pe care le colectionez. Cine stie, poate voi folosi cateva din ele cand voi iesi la pensie ;))
Nu prea as sti ce sa-ti recomand dintre DSLR-uri pentru ca sunt toate performante, mai putin ochiul si mintea multora dintre noi cei care ne numim fotografi de duminica si nu ne instruim sa scoatem ce-i mai bun din ele...Toata lumea alearga nebuna dupa ultimul tip de ap. foto, in loc sa primeze ceea ce exprima fotografia, prin tema ei... Pe de alta parte, la moda e verdictul dat unei fotografii dupa ce i se citeste EXIF-ul, altfel, nu are nimeni nici o critica (artistic vorbind)...cum se uita la exif, devin toti cunoscatori: ba e prea deschisa diafragma, ba prea inchisa, etc...daca n-au EXIF-ul alaturi, n-au nici o parere.
Daca ajuta cu ceva, eu folosesc un Canon 40D cu obiectivul de kit Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM si cand e cazul, blitzul extern Canon Speedlite 430EX.

Rute spunea...

Cum de a alege echipamentul de prim fotografice? Am auzit că aparat de fotografiat reflex, incadrarea acestuia a imaginii este mult mai bine. Dar ce s-ar o astfel de camera reflex?
Ii multumesc pentru raspunsuri!

personaggio2 spunea...

Nu inteleg bine din traducerea pe care ati facut-o cu "Google Traduttore"

Rute spunea...

Como escolher o primeiro equipamento fotográfico? Eu ouvi dizer que uma câmera reflex,0 enquadrando de sua imagem é muito melhor. Mas o que seria essa uma câmera reflex?
Desculpe-me tentei , passar para o romeno, e a tradução foi diferente!
Obrigada pelas respostas.

Donca spunea...

multumesc!

BlackTulip spunea...

Zenit-urile sunt aparate foto foarte bune . Detin un model mai vechi, calitatea imaginii e exceptionala .

Trimiteți un comentariu